برداشت نیوز-فرماندار شهرستان اراک گفت: افزایش قیمت کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم توسط برخی از عرضه کنندگان غیر قانونی است و با گران فروشان برخورد قانونی می شود.
'مسلم پورقاسمیان' روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: عرضه کنندگان و تولید کنندگان کالاهای اساسی، باید محصولات خود را با قیمت های ماه های گذشته عرضه کنند.
وی ادامه داد: نوسان قیمت سکه و ارز در یک ماه گذشته نباید بهانه ای برای گران فروشی شود چرا که برخی از کالاهای اساسی، در گذشته تولید و عرضه شده بنابراین گرانی این کالاها در روز های اخیر توجیهی ندارد.
فرماندار شهرستان اراک تاکید کرد: برخی از عمده فروشان و تولید کنندگان نیز که کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را به امید افزایش قیمت احتکار کرده اند باید بدانند که با آنان برخورد جدی خواهد شد.
پورقاسمیان خاطر نشان کرد: در روزهای اخیر به واسطه گزارش های مردمی، یک مورد احتکار کالاهای اساسی کشف و متخلف به جریمه سنگین نقدی محکوم شده است.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده افزایش قیمت توسط صنوف عرضه کننده، مراتب را به صورت شفاهی و کتبی به فرمانداری اراک اعلام کنند تا در کوتاه ترین زمان رسیدگی شود.
فرماندار شهرستان اراک یادآور شد: افزایش بی رویه و غیر قانونی کالای اساسی و مورد نیاز مردم خیانت به امور اقتصادی محصوب شده و فضای روانی حاکم برجامعه را متشنج می کند.
فرماندار شهرستان اراک اضافه کرد: مجمع امور صنفی شهرستان اراک نیز باید با افزایش ناظران و تقویت بازرسان در مبارزه با افزایش دهندگان قیمت کالای اساسی مردم به صورت جدی تر وارد میدان شود.
پور قاسمیان یادآور شد: صاحبان صنوف در شهرستان اراک افرادی دینمدار، مومن و انقلابی هستند و نباید اجازه دهند افرادی سودجو با افزایش قیمت کالا چهره آنان را نزد مردم خدشه دار کنند.
وی اظهار کرد: نشست هماهنگی برای تنظیم بازار و مقابله با سودجویان با حضور نمایندگان دادگستری، نیروی انتظامی، مجمع امور صنفی و سازمان صنعت، معدن و تجارت در اراک برگزار شده است.